GRATIS VERZENDING IN INEDERLAND, BELGIË EN DUITSLAND BIJ BESTELLINGEN VANAF €60.00
1.      Het logo van NIO

Het NIO logo is het Oosterse symbool voor Longevity. Bij Longevity gaat het er niet alleen om het verouderingsproces te vertragen, maar vooral hoe je dat op een gelukkige, energieke, vitale en zonder veel lichamelijke & geestelijke ongemakken manier kunt doen. 

2.      De naam ‘NIO’

Het woord NIO betekent letterlijk tempelwachters.
Als tweetal staan deze Hemelse Generaals
Aan de toegangspoort van boeddhistische tempels.
De één is Agyo en staat voor geweld.
De ander is Ungyo en verbeeldt kracht.
De één met zijn mond geopend. 
De ander met zijn mond gesloten.
Ze vormen de klanken AH en UN.
De eerste en laatste karakters van de taal der boeddhisten.
Samen staan ze voor alle mogelijke klanken.
En vertegenwoordigen alle kennis.
De zoeker die hen passeert verkrijgt symbolisch hun wijsheid.
Negatieve energie wordt uitgesloten.

3.      Adaptogenen

Dit is een groep ongelooflijk veelzijdige krachtige kruiden en paddenstoelen die een therapeutische werking hebben op onze hormoonbalans; ze helpen deze te normaliseren en te herstellen.

4.      Holistisch

Adaptogenen zijn breed inzetbaar en leveren hun bijdrage voorkoming, verlichting en/of de genezing van veel stress- en lifestyle gerelateerde problemen. Geen pleisters op de wonden! De eenvoudige recepten leren je hoe adaptogenen op een makkelijk manier je leven kunnen verrijken.

5.      Hoogste kwaliteit

NIO producten zijn 100% natuurlijk, van de hoogste kwaliteit en vrij van nasties. NIO gebruikt alleen biologische, chemicaliënvrije & non-GMO ingrediënten.

6.      Duurzaamheid

NIO heeft veel respect voor de Aarde, onze bron. Milieuvriendelijkheid is daarom erg belangrijk bij elke stap in het productieproces – van de groei, de oogst en de verwerking van grondstoffen tot de verpakking van producten.

Het recyclebare zwarte glas waarin de adaptogenen zijn verpakt, zijn niet alleen super stylish en visueel zeer aantrekkelijk, ze dienen ook een doel dat veel verder gaat dan alleen esthetiek. Het Miron glas werkt als een natuurlijk filter en blokkeert de invloed van licht op onze ingrediënten.

De bio-based navulverpakking is gemaakt van zwart kraftpapier. Deze is 100% recyclebaar, bevat geen aluminium en beschermt toch optimaal tegen de invloeden van buitenaf zoals UV, zuurstof en vocht.

Facturen en andere formulieren worden, indien mogelijk, digitaal verzonden.

Onze footprint willen we écht zo klein mogelijk houden.

Mei, 2019

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
STAY TUNED AND GET 10% OFF YOUR FIRST ORDER
Stay tuned and get 10% off your first purchase. We'll keep you in the loop with our latest news, recipes, product information and special events.
    Subscribe