GRATIS VERZENDING IN INEDERLAND, BELGIË EN DUITSLAND BIJ BESTELLINGEN VANAF €60.00

Belangrijkste ingrediënten:

Colloïdaal haver is zeer geschikt voor de gevoelige en atopische huid. Het heeft kalmerende, voedende, hydraterende en verzachtende eigenschappen dankzij de vele antioxidanten (bèta-glucaan, avenanthramides), eiwitten, complexe koolhydraten en lipiden.

Bèta-glucaan is een polysacharide met ontstekingsremmende, antioxiderende en hydraterende eigenschappen. Het bevordert de synthese van collageen en stimuleert de genezing van wondjes. Ook verbetert het de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor rimpels verminderen en helpt het weefsel regenereren.

De minerale zouten en sporenelementen, waaronder fosfor, mangaan, magnesium, ijzer, selenium dragen bij tot de goede werking van cellen.

Amla is rijk aan vitamine C en staat in de Ayurveda bekend als een krachtige regenerator van weefsel en cellen en als algemeen tonicum. Dat de naam Amla de Indiase vertaling is van ‘verpleegster’ wordt hierdoor overduidelijk.

Amla zuivert en kalmeert de huid, met name die van de Vata en Pitta-constituties, en heeft daarnaast een antibacteriële, pijnstillende en ontstekingsremmende werking.

Dankzij de tonische eigenschappen en het tegengaan van huidveroudering, is Amla een geweldige aanvulling in dit masker om ook de teint van een doffe en vermoeide huid nieuw leven in te blazen .

Ananas bevat het enzym bromelaïne dat exfoliërende eigenschappen heeft. Het verwijdert dode huidcellen op zo’n zachte manier dat het de nieuwe huid niet beschadigt. Hierdoor verbetert de huidtextuur en een doffe en vermoeide uitstraling verdwijnt.

Ananas heeft ontstekingsremmende, kalmerende en zuiverende werking en bevat naast bromelaïne ook fruitzuren en suikers die bekend staan om hun regenerende, gladmakende, hydraterende en verzachtende eigenschappen.

Multani Mitti is een Indiase klei die de huid goed en diep reinigt en te zuivert. In de Ayurveda wordt het vaak vermengd met krachtige plantenpoeders tot een poedermasker. Het doet wonderen voor je huid en verwijdert voorzichtig onzuiverheden en dode huidcellen.

Multani Mitti absorbeert overtollig talg, revitaliseert en herstelt de uitstraling van je huid.


Volledige lijst van ingrediënten:
Franse rode klei, Colloïdaal haver poeder*, Multani mitti klei, Schisandra poeder*, Amla poeder*, Camu Camu poeder*, Rozenbottel poeder, Hibiscus poeder*, Ananas extract, Citroenschil poeder*, Lemonbalm*, Grapefruit olie*, Maltodextrine, Limonene^, Citral^.

INCI:
Illiet, Avena sativa kernel powder*, Solum fullonum, Schizandra chinensis fructus powder*, Kaolin, Emblica officinalis fruit powder*, Myrciaria dubia fruit powder*, Rose rubiginosa powder, Hibiscus sabdariffa flower powder*, Ananas sativus fruit extract, Citrus limon peel*, Melissa Officinalis oil*, Citrus paradisii oil*, Maltodextrin, Limonene^, Citral^.

^ component van essentiële olie
* biologisch gecertificeerd

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
STAY TUNED AND GET 10% OFF YOUR FIRST ORDER
Stay tuned and get 10% off your first purchase. We'll keep you in the loop with our latest news, recipes, product information and special events.
    Subscribe