GRATIS VERZENDING IN INEDERLAND, BELGIË EN DUITSLAND BIJ BESTELLINGEN VANAF €60.00

Belangrijkste ingrediënten:

Jojoba olie regelt de talgafgifte en heeft zachtmakende, antiverouderende, vochtinbrengende herstellende eigenschappen. Jojoba dringt diep door in de huidlagen en verbetert de conditie van de collageen- en elastinevezels. Het is zeer geschikt voor alle huidtypes, zelfs de probleem- en allergie gevoelige huid. Jojoba vormt een dunne, beschermende film op je huid en beschermt zo tegen uitdroging en UV schade.

Evening Primrose (Teunisbloem olie) bevat een zeer hoog gehalte aan γ-linoleenzuur en linolzuur. Y-linoleenzuur werkt ontstekingsremmend en huidherstellend. Het bevat regenererende en huidactiverende eigenschappen. Het is geschikt voor de vette en acne-gevoelige huid. Teunisbloem olie heeft vochtvasthoudende eigenschappen en verhoogt het vermogen van de cellen om zuurstof op te nemen. 

Calendula extract is een bekend en veelzijdig geneeskrachtig kruid dat al eeuwenlang door kruidkundigen wordt gebruikt. Calendula heeft vele mooie eigenschappen, het is ontstekingsremmend, stimuleert het immuunsysteem, helpt het lichaam bij het bestrijden van infecties en bevordert het herstel van huidweefsel om littekenvorming te helpen minimaliseren. Calendula behandelt effectief de meeste kleine huidproblemen, waaronder zonnebrand, zweren, eczeem, beten en schrale huid. Dankzij de helende en regenererende eigenschappen van de huid is het een populair ingrediënt in huidverzorgingsproducten. 

Holy Basil wordt gekweekt in de buurt van tempels en op binnenplaatsen in India om de lucht te zuiveren. De unieke mix van geneeskrachtige en geurige eigenschappen heeft deze scherpe, verse, kruidachtige muntolie de titel ‘Elixir of Life’ opgeleverd . Holy Basil heeft een anti- bacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Dit adaptogeen kan stimuleren of kalmeren, afhankelijk van wat de huid op dat moment nodig heeft. De ontstekingsremmende eigenschap maakt het een uitstekende huidremedie voor irritaties, kleine wondjes en zweren. 

Volledige lijst van ingrediënten:
Jojoba olie (gouden)*, Hennepzaad olie*, Teunisbloem olie*, Calendula extract*, Tocoferol, Litsea*, Rozemarijn*, Holy basil*, Eugenol^, Geraniol^, Limonene^, Linalol^.

INCI
Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Cannabis Sativa Seed Oil*, Oenothera Biennis Oil*, Helianthus Annus Seed Oil*, Calendula officinalis*, Tocopherol*, Litsea Cubeba (May Chang) Fruit Oil*, Rosemarinus Officinalis*, Ocimum Sanctum Oil*, Eugenol^, Geraniol^, Limonene^, Linalol^.

^ component van essentiële olie
* biologisch gecertificeerd

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
STAY TUNED AND GET 10% OFF YOUR FIRST ORDER
Stay tuned and get 10% off your first purchase. We'll keep you in the loop with our latest news, recipes, product information and special events.
    Subscribe