GRATIS VERZENDING IN INEDERLAND, BELGIË EN DUITSLAND BIJ BESTELLINGEN VANAF €60.00

EEN ALLEDAAGSE ROUTINE IN EEN GEKOESTERD RITUEEL VERANDEREN…
Dat was mijn intentie bij het ontwikkelen van de Nio huidverzorgingsproducten. Het resultaat is een serie prachtige 100% natuurlijke essentials die met een gerichte verfijning je huid transformeren. Zacht, maar zeer doeltreffend en met een vleug van luxe veranderen ze je dagelijkse huidverzorgingsroutine in een ritueel waarin je je heerlijk kunt verliezen.

ELK PRODUCT HEEFT HAAR EIGEN UNIEKE SAMENSTELLING
Ieder product is doordrenkt met exquise oliën, botanische ingrediënten en adaptogene extracten. Zorgvuldig geselecteerd vanwege hun hydraterende, verhelderende, anti-verouderende en beschermende eigenschappen.

De formules zijn minimalistisch maar krachtig. Ieder ingrediënt heeft een duidelijke missie in het product.

Alle producten worden in kleine batches geproduceerd om de versheid en kracht van de kostbare antioxidanten en andere bioactives uit de biologische oliën, boters en plantenextracten te waarborgen.

DE BASIS VAN EEN MOOIE HUID
Een mooie, gezonde huid begint met een goede en diepe reiniging, daarom is de Deep Cleansing Oil de meest essentiële stap op weg naar een gezonde huid. Deze reinigingsolie in combinatie met de biologisch katoenen gezichtsdoekjes is de beste manier om op zachte wijze make-up en andere vervuiling te verwijderen en de poriën diep te reinigen zónder je huid te beschadigen of de pH van je huid te verstoren.

Ons assortiment omvat naast de reinigende olie, Facial Oils en krachtige Serums om je een gezonde en stralende huid te geven. Ze zijn zo samengesteld dat ze je dag- en nachtcrème kunnen vervangen. Omdat ze op oliebasis zijn, zijn ze vrij van emulgatoren en andere onnodige vulstoffen en bevatten alleen de rijke biologische plantaardige ingrediënten die je huid voeden en herstellen.

VERZORGING OVERDAG
Je huid heeft gedurende de dag verschillende behoeften. Begin de dag met het voeden van je huid met een olie of serum vol antioxidanten, voedingstoffen & vitamines. Voor je dagelijkse verzorging zijn het Superfood Serum en de Facial Oils (verkrijgbaar voor de vettedroge en ouder wordende huid) zeer geschikt.

VERZORGING VOOR DE NACHT
Het is de taak van de huidcellen om de schade die overdag is ontstaan ’s nachts te herstellen. De nacht is daarom het juiste moment om rijkere en zwaardere producten te gebruiken die je huidcellen de voedingsstoffen geven die ze nodig hebben om de genezing en het herstel te optimaliseren.  Dit is precies waarvoor het Ageless Serum is geformuleerd.

EXTRA CARE
Heeft je huid extra hydratering nodig, dan is de Hyaluronic Beautifier een heerlijke aanvuller. Deze vochtinbrengende mist kun je direct op je gezicht aanbrengen voordat je je serum aanbrengt. Je kunt de mist ook in je handpalm mengen met je favoriete serum zodat er een crème- achtige massa ontstaat die direct in het gezicht gemasseerd kan worden.

Je lippen hebben, net als de huid rondom je ogen een andere verzorging nodig. Dit komt omdat ze veel dunner en gevoeliger zijn dan de rest van je gezichtshuid. Speciaal voor deze delicate huid geven het Lip Serum en Eye Serum de ultieme verzorging. Beide serums zijn voorzien van een roller met edelsteentjes van Red Jasper & Aventurijn.

CREËER JE EIGEN RITUEEL
Het is mijn intentie dat je verliefd wordt op je huidverzorgingsritueel, genietend van de multi-zintuiglijke verwennerij van Nio’s rijke texturen, suggestieve geuren en de magische kracht van de natuur. Ervaar je huidverzorgingsritueel als een vorm van zelfzorg, en dat iedere keer dat je je gezicht verzorgt, dit met liefde en aandacht doet.

Nio organics - Lip Serum [Babassu X Q10]

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
STAY TUNED AND GET 10% OFF YOUR FIRST ORDER
Stay tuned and get 10% off your first purchase. We'll keep you in the loop with our latest news, recipes, product information and special events.
    Subscribe