GRATIS VERZENDING IN INEDERLAND, BELGIË EN DUITSLAND BIJ BESTELLINGEN VANAF €60.00

Je ontvangt een e-mail met de track&trace code zodra je bestelling is verzonden.

De meeste bestellingen worden op dezelfde dag nog verwerkt. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, maandag er na verwerkt. NIO verzendt niet in het weekend of op feestdagen.

Wanneer een artikel beschadigd aankomt, laat het weten door een mailtje te sturen naar sayhello@nioorganics.com (binnen 7 dagen na ontvangst) met ‘BESCHADIGD’ in de onderwerpregel, er zal dan zsm een vervangend product worden toegestuurd.

Als je bestelling niet klopt, neem dan contact op via het mailadres sayhello@nioorganics.com en zet je bestelnummer in de onderwerpregel. De bestelling zal dan zsm alsnog in orde gemaakt worden!

Wanneer je niet tevreden bent met een product dat je hebt gekocht, kun je een e-mail sturen naar sayhello@nioorganics.com met ‘RETOUR’ in de onderwerpregel. Vermeld de productnaam en de reden waarom je het wilt terugsturen. Je krijgt daarna een retourlabel gemaild die je bij je retourzending doet.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
STAY TUNED AND GET 10% OFF YOUR FIRST ORDER
Stay tuned and get 10% off your first purchase. We'll keep you in the loop with our latest news, recipes, product information and special events.
    Subscribe